Avainasakkuudella säästät selvää rahaa

Linnainmaan apteekki kuuluu avainapteekkeihin. Liittyessäsi avainasiakkaaksi saat apteekkimme keskittämisedut ja kuukausittain vaihtuvat tarjoukset. Avainasiakkaaksi pääset helposti täyttämällä liittymislomakkeen apteekissamme tai liittymällä netissä. Liittyminen on maksutonta. Liittymisen jälkeen saat apteekistamme Avainasiakkuudestasi kertovan pienen tarran. Voit kiinnittää tarran Kela-korttiisi, jolloin se on kätevästi mukanasi kun asioit apteekissamme. Avainasiakkaaksi tunnistautumalla varmistat mahdollisimman nopean ja asiantuntevan palvelun Avainapteekissasi sekä kaikki Avainasiakasedut.

Avainasiakkaana keräät ostoistasi ostohyvitystä

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat senhetkisen kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalta kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ostohyvitys karttuu omasta Avainapteekistasi, josta saat myös ostohyvitysalennuksen. Kuukausittain vaihtuvat avainasiakastarjoukset ovat kuitenkin voimassa kaikissa Avainapteekkien toimipisteissä ympäri Suomen.

 

Henkilökohtaisia tarjous- ja ajankohtaisviestejä

Jos olet liittänyt yhteystietoihisi sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostiisi juuri sinulle suunnattuja tarjousviestejä sekä kutsuja apteekissamme järjestettäviin esittelypäiviin. Avainasiakkaana voit ladata mobiililaitteeseesi sovelluskaupasta ilmaisen Avainapteekit-sovelluksen (valitse listalta Linnainmaan apteekki), josta näet apteekkimme tarjoukset sekä voit helposti seurata ostokertymääsi. Avainasiakkaaksi voi myös liittyä lataamalla sovelluksen.

 

 

 

Avainapteekit = Linnainmaan apteekki (ilmainen sovellus toimii iPhone- sekä Android-laitteissa)

Vuosikertymän seuranta eduksesi

Avainasiakkaana voit helposti seurata reseptilääkkeit­tesi omavastuuosuuden vuosikertymää. Myös monet Avainapteekkisi tarjoamat lisäpalvelut ovat merkittävästi edullisempia Avainasiakkaille. Kysy tarkempia tietoja näistä eduista hekilökunnaltamme.

Lääketurvallisuus ennen kaikkea

Kaikki Linnaimaan apteekissa tekemäsi ostotietosi tallentuvat asia­kasrekisteriimme, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Asiantunteva henkilökuntamme pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopi­vuuden sekä ottamaan huomioon myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeallergiat ja yliherkkyydet.

Oma Avainasiakas-lehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä asiakaslehdessämme on aina kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset tunnetuista terveyden ja
hyvinvoinnin tuotteista. Avainasiakastarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekkien toimipisteissä ympäri Suomen. Asiakaslehden ajankohtaiset
ja asiantuntevat artikkelit opastavat lukijaa monissa terveyteen liittyvissä asioissa.

Sopimusehdot

Avainasiakkaaksi liittyessäni hyväksyn, että henkilötietoni tallennetaan Avainapteekkini asiakasrekisteriin. Rekisteritietoja käytetään täysin luottamuksellisesti vain omassa Avainapteekissani eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointitarkoituksiin. Avainasiakkuuteni päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot poistetaan Avainapteekkini asiakasrekisteristä, mikäli en ole asioinut Avainapteekissani edellisen kalenterivuoden aikana tai milloin tahansa halutessani päättää Avainasiakkuuden.

Avainapteekkini tietojärjestelmä seuraa lääkeostojani ja toimittaa tiedot Kelaan sairausvakuutuslain perusteella korvattujen reseptilääkkeiden omavastuukertymästä. Kun vuotuinen lisäkorvaukseen oikeuttava omavastuuraja on ylittynyt, Kela lähettää minulle tästä erillisen ilmoituksen Avainapteekissani esitettäväksi.

Jos henkilötiedoissani tai Kelan korvaustiedoissani tapahtuu muutoksia, sitoudun ilmoittamaan niistä viipymättä Avainapteekkiini. Avainapteekit pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Liittyminen

Voit liittyä Avainasiakkaaksi alla olevan nettilomakkeen kautta. Sivuston liikenne on suojattu, joten henkilötietojen lähettäminen lomakkeen kautta on tietoturvallista.

    Avainasiakkaaksi liittyessäni hyväksyn, että henkilötietoni tallennetaan Avainapteekkini asiakasrekisteriin. Rekisteritietoja käytetään täysin luottamuksellisesti vain omassa Avainapteekissani eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointitarkoituksiin. Avainasiakkuuteni päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot poistetaan Avainapteekkini asiakasrekisteristä, mikäli en ole asioinut Avainapteekissani edellisen kalenterivuoden aikana tai milloin tahansa halutessani päättää Avainasiakkuuden. Avainapteekkini tietojärjestelmä seuraa lääkeostojani ja toimittaa tiedot Kelaan sairausvakuutuslain perusteella korvattujen reseptilääkkeiden omavastuukertymästä. Kun vuotuinen lisäkorvaukseen oikeuttava omavastuuraja on ylittynyt, Kela lähettää minulle tästä erillisen ilmoituksen Avainapteekissani esitettäväksi. Jos henkilötiedoissani tai Kelan korvaustiedoissani tapahtuu muutoksia, sitoudun ilmoittamaan niistä viipymättä Avainapteekkiini. Avainapteekit pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

 

Henkilötietolain mukainen Avainasiakasrekisterin rekisteriseloste: Linnainmaan apteekin Avainasiakasrekisteri

Linnainmaan apteekki