Apteekkimme palvelee

Yhteyshenkilöt

Apteekissamme on astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöt. Saat heiltä tietoa kaikissa sairauteesi liittyvissä asioissa. Voit luottaa henkilökuntamme asiantuntemukseen myös esim. kivun sekä hormoni- ja lastenlääkkeiden alueilla.

Yhteisvaikutusohjelma

Apteekissamme on käytössä ohjelma, jonka avulla voimme tarkistaa asiakkaan suostumuksesta, sopivatko kaikki asiakkaan lääkkeet käytettäviksi yhdessä. Kysy asiasta lisää apteekistamme.

Lääkkeenvalmistus

Harjoitamme apteekissamme perinteistä lääkkeenvalmistusta. Valmistamamme lääkkeet ovat noudettavissa usein jo samana päivänä kun tilaus on tehty.

Kelan kattokorvausseuranta

Asiakas saa lisäkorvauksen Kela-korvauksen piiriin kuuluvista lääkekuluista, kun vuosittaiset lääkekulut ylittävät Kelan määrittelemän ylärajan. Lisäkorvausta voi hakea kauttamme, minkä jälkeen lisäkorvauksen piiriin kuuluvat lääkkeet saa 2,5 euron lääkekohtaisella omavastuuosuudella apteekistamme.

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet voi tuoda apteekkiin hävitettäväksi. Lääkkeet ovat ongelmajätettä, joten ne on hävitettävä asianmukaisella tavalla. Ohje lääkejätteiden palauttamiseen löytyy tästä.

Annosjakelu

Valmiiksi dosettiin jaetut lääkkeet saattavat olla tarpeen esimerkiksi ikääntymisen aiheuttamien muistivaikeuksien vuoksi. Jaamme korvausta vastaan asiakkaan lääkkeet dosetteihin, jolloin niiden ottaminen helpottuu.

Paikallinen terveydenhuolto

Linnainmaan sosiaali- ja terveysasema
Linnainmaan Koilliskeskus
Kirviälänkatu 2, 33580 Tampere
puh. 03 5657 9023

Avoinna ma – to 8 – 15.30, pe 8 – 15

– Terveysasema
– Hammashoitola

Linkit

Tampereen kaupungin terveyspalvelut
Tampereen lääkäriluettelo 2016
Lääkkeiden hintavertailu
Lääkäreiden hintavertailu

Lääketietokeskus
Suomen Apteekkariliitto
Kela
Terveydeksi! -lehti